Como cambio o meu contrasinal?

O proceso para cambiar o teu contrasinal da conta de jjiffy é o mesmo que se o esqueceses.

1. Pulsa no menú principal da nosa web (icona de 3 raias que podes ver na esquina superior dereita).
  2. Entre as opcións dispoñibles pulsa sobre ACCEDER, podería ser que non teñas esa opción dispoñible, nese caso, pulsa sobre SAÍR para pechar a túa sesión de usuario. A continuación, na sección ACCESO pulsa o botón INICIAR SESIÓN
  3. Mostrarase a sección para INICIAR SESIÓN, onde tes a ligazón Esqueciches o contrasinal?, pulsa para cambiar o teu contrasinal actual.
  4. Enche a caixa de texto coa conta de correo electrónico asociada co teu usuario de jjiffy e pulsa en CONTINUAR, pasados uns instantes recibirás un email con instrucións para iniciar o proceso de substitución do teu contrasinal
  5. Revisa a bandexa de entrada da túa conta de correo electrónico, o correo que recibirás contén un botón ACTUALIZAR que abrirá unha pestana do teu navegador co formulario para RESTABLECER CONTRASINAL.
  6. Escribe o teu novo contrasinal en ambas caixas de texto e pulsa en GARDAR para finalizar o proceso de actualización. Lembra que o contrasinal debe ter polo menos 8 caracteres e conter como mínimo unha letra minúscula, unha letra maiúscula, un díxito numérico e un carácter especial (por exemplo: @#$%&?+*).

A partir deste intre xa podes utilizar este novo contrasinal para acceder á túa conta de jjiffy dende os teus dispositivos.