Como crear unha nova invitación?

Ter máis dunha invitación é a forma de ter grupos de convidados con diferentes criterios de acceso. Podes ter uns convidados con capacidade para engadir fotografías ao carrete e outros que unicamente poden visualizalas, pode ser unha invitación para familiares e outra para descoñecidos que nun momento dado poderás bloquear para que non se admitan novos invitados pero que os que xa accedesen poidan seguir utilizando o carrete.

Antes de continuar, accede á túa conta de usuario.

Selecciona o carrete

Para engadir unha invitación, debes seleccionar o carrete sobre o que desexas creala, pulsa no botón CONFIGURAR do carrete (representado coa icona dunha engrenaxe ou roda dentada).

Selecciona a invitación

Aínda que sexa a primeira vez que accedes a esta sección observarás que xa existe unha invitación configurada. Podes utilizar esta invitación para convidar as túas amizades ou pulsar en CREAR INVITACIÓN para engadir unha nova. A continuación deberás identificala cun Título significativo para que poidas identificala entre outras invitacións do mesmo carrete.

Opcións de configuración

Finalmente, comproba que está despregada a invitación que acabas de crear para poder axustar as diferentes opcións de configuración.