Como descargo todas as fotos dun carrete?

Despois de reunir todas as fotografías desa excursión ou evento poida que esteas interesado en descargar todas esas exposicións á túa computadora, é o momento de facer o revelado.

Durante este proceso de revelado o teu carrete estará inaccesible e non se poderá acceder para engadir novas fotografías, algo similar ao que sucede cos carretes fotográficos tradicionais coa diferenza de que unha vez que noso revelado termine volveremos ter á nosa disposición o carrete para seguir engadindo máis fotografías.

Antes de continuar, accede á túa conta de usuario.

Selecciona o carrete

En primeiro lugar, debes seleccionar o carrete ao que desexas realizar o revelado, pulsa no botón CONFIGURAR do carrete (representado coa icona dunha engrenaxe ou roda dentada).

Inicia o revelado

Co carrete seleccionado pulsa na pestana REVELAR. Nesta sección móstrase un cadro explicando o proceso de revelado a continuación pulsa sobre o botón COMEZAR.

Neste instante iníciase o proceso de revelado que durante uns minutos inhabilitará o carrete mentres se xeran un ou varios paquetes dependendo da cantidade de exposicións que teñas reunidas. Durante estes minutos non é necesario que continues na páxina, mesmo poderías pechar o navegador web, cando finalice o proceso serás notificado no correo electrónico asociado á túa conta de usuario.

Descarga os paquetes

Unha vez que finalice o proceso de revelado terás á túa disposición as exposicións agrupadas nun ou varios paquetes, pulsa en DESCARGAR (representado coa icona dunha nube cunha frecha) en cada paquete para descargalo á túa computadora.